tisdag 28 februari 2012

Stående ovationer.....................


till en ny fräsch faktaspäckad blogg som Blanche tipsade om idag!
Den heter Prim Team och tar i 4 delar upp allt som rör Svenska Institutet, Ambassadsimmarna även kallade.
jag skrev ju för några inlägg sen en önskan om att göra om delar av simmarna till Second Sweden igen. Jag har på långt när inte gjort samma efterforskningar som innehavaren av denna eminenta blogg, men jag känner att ju fler vi blir som engagerar oss i detta, desto större möjlighet att påverka utformningen. SI erkänner ju att aktiviteten är låg på simmarna.

Så kära Prim Team-bloggare, tack för en informativ serie av inlägg om detta intressanta ämne! :)

http://primteam.wordpress.com

6 kommentarer:

 1. -Det man kan anföra mot bloggen är att ingen stans får veta vem som skriver den. "Wallentine" nämns är det vår Walle?
  -Hans "kärlek till" PG-Tina är ju väl känd.
  Bloggaren/na skjuter in sig lite väl mycket på personer och väldigt lite på vad man kan göra för att utvärdera Svenska Ambassaden/Orientation.
  -I min murvelskalle ringer varningsklockorna; -Är det här ett nytt försök att starta/starta om bråk? Men det lär vi väl få reda på snart.

  SvaraRadera
 2. I ärlighetens namn vet jag inte vem som skriver din blogg heller Vanadis. Ditt avatarnamn är ju inte ditt riktiga. ;)
  Sen är det inte "kärlek" till någon som detta handlar om, utan hur man kan få simmar att fungera som representativa för Sverige.
  Jag ser inte detta som försök till bråk, snarare tvärtom.
  Bloggaren har ju skrivit i flera delar där han/hon har analyserat personaldelen i de som har bygg/rezzrätt på simmarna. Det kanske kommer ett förslag till förändring även från Prim Team bloggen såsmåningom? Jag sstår fortfarande fast vid min åsikt att Second Sweden borde passa utmärkt där.
  Och ja, Walentine är Walle. :)

  SvaraRadera
 3. Tycker jag känner igen den texten, i alla fall i grova drag sen tidigare i en helt annan blogg.
  Jag tycker också att Svenska Ambassaden/Orientation bör utnyttjas bättre och att man från Svenska Institutets inte varit så framsynt som man borde varit. Som det gärna blir när en eldsjäl som Olle Wästberg försvinner.
  Visst skriver jag under avatarnamn men du vet att det är jag Vanadis som skrivit, Sjöfn som hjälper till ibland undertecknar alltid sina verk.

  SvaraRadera
 4. - så urartade det till en blogg av anonyma …det låg ett dis av olust
  där inne…..till att bli en blogg där jag i ett av de sista inläggen
  såg att det anonyma inte ens gillade anonyma kommentarer? Hur då
  kontakta anonyma i frågan om detta?? Det är mindre att beklaga, mer
  att skratta åt

  SvaraRadera
 5. Du är själv anonym AA..snacka om att bita sig själv i svansen...
  Var vänlig uppge ditt avatarnamn i kommentaren annars så försvinner den. Dessutom har du länkat till en blogg som inte finns på den adressen längre. O.o

  SvaraRadera
 6. http://www.walentine.com/2012/02/29/second-life-ar-verkligen-som-en-aterkommande-drog/

  SvaraRadera