söndag 17 oktober 2010

Uppföljning Matthew Leone

Jag har under en tid nu försökt få tag i färska uppdaterade uppgifter om Matthew, basisten från bandet Madina Lake, som blev så illa tilltygad när han försökte hjälpa en kvinna som blev misshandlad av sin man.
Det är mest tvillingbrodern Nathan som har rapporterat då och då...Vad jag vet i nuläget är att Matthew sakta men säkert återhämtar sig med hjälp av terapi,familjen, bandet och alla fans. Han genomgick 2 komplicerade skalloperationer under sensommaren. Under turnen som hittils har varit har Matthew endast medverkat i form av förinspelat baskomp. Inga ansträngningar har fått göras. Förövaren till brottet är fast och dömd.
Den donationsorganisationen, Sweet Relief, som vi var med och gav till, redovisar dagligen det fantastiska ökande beloppet av pengabidrag. Just nu närmar det sig 44.000USD!! Jag har förstått att det är dyrt att bli sjuk i staterna....

Det var en allvarlig skada, och återhämtningen tar tid,och jag är mycket lättad att se att det verkar gå framåt för Matthew. Dom har en ny platta på gång och siktar på att allt ska rulla på som vanligt såsmåningom.
Jag lägger ut lite länkar här om historiken, bloggen och ML's hemsida.
Tack än en gång till er som gav bidrag under MB's Charity for Matthew-kväll!:)

Sweet Relief

Nathans blogg Madina Swan

Madina Lakes hemsida

2 kommentarer:

  1. Det är dyrt att bli sjuk i Europa också men vi betaler det via skattsedeln!
    Ob

    SvaraRadera
  2. Jo det är ett helt annat sjukförsäkringssystem i USA...man måste oftast teckna en privat försäkring för sjukvård och akuta händelser, men den här killen hade ingen.

    SvaraRadera