tisdag 5 oktober 2010

En annan sida av SL


Jag kan inte låta bli att påverkas av hur vackert det kan vara i den här världen som just nu är föremål för nedvärderingar, ryktesspridning, klagomål och allmänna dramor. När jag höll på att plocka ner dekoren igår kväll fick jag syn på månen. Tog bilden och kände det som om jag var på en fridfull ö någonstans istället för MB-plattan 3800 meter upp i luften:)
Vi som är i SL ser kanske de små, väsentliga detaljerna. Kreativiteten, sammanhållningen som trots allt finns. Man behöver inte vara här om man inte vill, det är bara att trycka på delete-knappen. Vi är fria att välja. Men det blir trist när SL utmålas som en skamfläck. Visst, LL's organisation lämnar en del att önska, likaså tekniken, men riktigt sååååå jävligt är det faktiskt inte.
(Tycker den otroligt optimistiska Gittrika ;)

3 kommentarer:

 1. Jag bodde tidigare på en tropisk ö och upplevde en kväll som kändes helt otrolig. Månen var uppe och man hörde vågorna slå mot stranden och det var så fint. Kändes nästan som rl... Ja jag tycker också SL är väldigt fint.
  :O) Carla

  SvaraRadera
 2. jag orkar inte ens läsa de bloggar som bara klagar på sl längre...konstaterar bara att jag inte håller med och forsätter mitt ganska trevliga sl liv:)

  SvaraRadera
 3. Jaa Carla, de stunderna ska man bära med sig i minnet:)

  Copy Vampi;)

  SvaraRadera