fredag 6 april 2012

Släckta simmar


Vid en större genomgång av mina LM har jag märkt att otroligt många simmar är borta. Favoritställen man alltid åkte till eller handlade på....

Milky 9:
Mitt första freebieshops-besök. Hela det klassiska händelseförloppet där man inte visste hur boxen man "köpt" skulle öppnas.
Alessia guidade mig runt och visade, som tur var:)

Little Heaven:
En japansk sim med regn,lite blod och allmänt spooky känsla. Lucky chairs för hår, och träställningar man blev hängd i under camping. :)

Uemachi:
Ett japanskt samarbete med många duktiga japanska creators samlade. Här hittade jag massor av olika saker, både gratis och väldigt billigt.

Fujiyama Geisha och Freebie Mall:
Min guldgruva är borta, buuhuu:( Allt mellan himmel och jord..Kimonos till teman, smycken, ett DJ-bås, kläder..Även denna sim var en samlad plats för japanska creators.

Stage Island:
Allt för en musikscen..instrument, teknisk utrustning. Det kändes som att gå runt på en stor festivalplats och kolla. SI hade även en bra sandbox en gång i tiden också.

Czestate Huapala:
Mitt hem för ca ett år sen. Hela simmen borta nu. Det känns vemodigt när SL förändras på det viset. Om det ändå kom nåt nytt istället men tyvärr verkar det som om antalet simmar minskar.

2 kommentarer:

  1. Ja det där känns alltid konstigt. Jag saknar Milky oxå - nostalgi :O)

    SvaraRadera
  2. Med min första gamla dator så laggade det otroligt mkt inne på Milky. Men åh vad man tyckte att det kändes lyxigt med ett gratis-varuhus!:)

    SvaraRadera