onsdag 27 juni 2012

Lugnt tempo


När semestrarna börjar så märks det även i SL. Färre vänner online och inte så fullt på eventen som det brukar. Själv är jag lat och lite halvt inaktiv. Jag pysslar med hästarna och har MB's sommarträdgård öppen.
Hästarna kommer från ABC Creations. Rasen jag har specialiserat mig på är Hackney, en perfekt häst att spänna för sulkyn och ge sig ut för att upptäcka SL. :)
Jag har hästar till salu, så IMa mig om du är intresserad.
Även Mera Kranfel har då och då hästar till försäljning, och hon har i huvudsak American Standardbreds (också sulkyhästar).
Det är förresten hästar från hennes vackra Enchanted-uppfödning som står hos mig på Yadkin Valley. Jag har fått förtroendet att vårda dom ömt och att föra deras egenskaper vidare till nya generationer.
Tack Mera för all hjälp och allt stöd med hästarna! Kram!

MB's sommarträdgård har öppet de flesta måndagarna i sommar. Kanske att jag håller stängt då och då, beroende på RL.
Det planeras för fyrverkeri snart vet jag..återkommer om det. :)

Så..ha en underbar sommar nu, vi ses snart!

Hälsningar från ett öde och folktomt Yadkin Valley för merparten av dess invånare är på P&L festivalen....Jag har sett bilder därifrån och kan intyga att alla ser ut att ha det fantastiskt bra! Våga vägra regn! :))
4 kommentarer:

 1. Ligger själv på rygg i gräset mellan mina hästar som går på lösdrift på Yadkin. Det är så otroligt avkopplande.
  Önskar dig och alla andra en underbar sommar-
  /Holy

  SvaraRadera
 2. Är någon intresserad av att se vackra Yadkin från hästryggen så är det bara att låna en av hästarna, som inte har ett specifikt namn. Viss häst vana krävs förstås.
  Dem står mellan undantaget och Kickis trevliga hus.
  /Holy

  SvaraRadera
 3. Ha en trevlig sommar du med Holy:)
  Jag lånade en häst av dej för ett tag sen och tog en tur runt på simmen. Den ville bara tokgaloppera hela tiden, så nån lugn sightseeingtur blev det inte hihi

  SvaraRadera
 4. Tack för att du tar hand om mina små juveler och du har förvaltat dem bra! =)

  SvaraRadera