torsdag 29 mars 2012

Nostalgiska bilderNär jag letade efter bilder på de små varelserna som invaderade Second Sweden hittade jag en del annat också därifrån. Allt finns lagrat på min Bloggy, men kunde inte låta bli att kopiera dessa över hit:

Mitt gamla kära hus i Swedish Archipelago. Som newbie med hus så förfärades jag över den allmänna regeln att andra kunde besöka ens hus och kliva ut och in som man ville, så jag skaffade en orb. Av brist på erfarenhet och ovana. :) Vänner kom och vänner flög all världens väg tyvärr. Ikaros vet att berätta! :)
Jag glömde alltid bort att avaktivera den och kunde inte konfigurera den korrekt.Efter det tog jag bort orben och insåg att med tanke på husets placering på en av de mest populära platserna för svenskar, så fick jag stå ut med en och annan nyfiken besökare. :))

En liten vilsen varelse vid våra kära bänkar! Ingen spontan mötesplats har haft denna intensitet av besökare. Vilken tid på dygnet som helst.
Jag tror att många har bilder från olika ställen av stadsbebyggelse-simmen samt Swedish Archipelago. Rent tekniskt borde det gå att återuppbygga.

Hamnen i SA. Vid den här tiden hade jag en vääääldigt dålig dator. Draw distansen var nästan noll och grafikkortet samt ramminne urkasst. Efter ca 30 min som inloggad så förvandlades hela viewern till ett kalejdoskop av färger. Men visst ser man de bekanta konturerna av hamnområdet? :)

3 kommentarer:

 1. Haha det är ju mina kodamas som vi använde som marknadsföring för vårt absolut första Earth special. Det var så kul för ingen förstod varför dom ploppade upp överallt under en veckas tid och bytte platser och i slutet på veckan började alla samlas i klunga och peka uppåt. Var så kul och höra alla spekulationer och hur många gick runt för att leta efter dom... Sen dagen själva eventet höll dom i en skylt med information och på själva event tillfället så placerade vi alla hand i hand i en cirkel och Lelle placerade ut ett UFO över dom med TP. Vilken nostalgi jag fick nu när jag såg dina bilder, det var så härlig stämning då med alla som var så himla nyfikna och hur det tisslades och tasslades :)) Det var lätt en av dom absolut roligaste kvällarna under mina 5 år på SL!

  Tack för nostalgiresan! <3

  Aallo

  SvaraRadera
 2. Hihi javisst är det de små kodamasarna jag har hittat i en butik av en händelse:) Jag minns er reklamkampanj för Earth mkt väl och kunde inte låta bli att förundras över de små liven.
  När sen premiärkvällen kom så fattade man ju sammanhanget:)
  En annan kul grej som hände var ju den morgonen man kom till bänkarna som vanligt och dom var söndersågade! :)
  Det hände alltid nåt spännande i Second Sweden:)
  Kram och <3, Aallo!

  SvaraRadera
 3. Kommer ihåg orbförsöken och "Flight of Ikaros" *ASG

  /Ikaros String

  SvaraRadera