fredag 9 mars 2012

Staaaackars PetGirl..............


Snälla nån, kan ingen inspirera henne, ge henne nya inputs?? Det är så tragiskt att se att hon inte har nåt att skriva om på 3 veckor...och sen när det kommer nåt så är det bara gammal upprapad skåpmat från 2010...och dessutom med faktafel som vanligt.
Vi andra har gått vidare för länge sen och är busy med positiva och spännande saker...srsly..3 kommentarer:

 1. och om någon här undrar...

  Det är redan sedan år tillbaka utrett av mig och Gitt!
  :)

  SvaraRadera
 2. Det är intressant att se hur Tina gång på gång kommer tillbaka med iver att förstöra. Att hon sedan ljuger HELA tiden är uppenbarligen ok för vissa, medan samma personer sen skriker om häxjakt och annan skit.

  I sitt senaste dramainlägg skriver Tina i kommentarerna...
  "Sen har vi det där med anonyma och osignerade avsändare vilket jag tycker är ett oskick - så nu stänger jag min helt öppna kommentarsinställning IGEN."

  Det där är skitsnack, för det har inte funnits någon jävla öppen kommentarer på den sidan. Senast igår skrev jag till "henne" med anledning av hennes Twitterinlägg. Den kommentaren lades till granskning och kom inte upp.

  Det är helt fantastiskt att se hur hon gång på gång på gång försöker sprida nya sår omkring sig och hur det då blir knäpptyst från alla som alltid snackat sin skit om häxjakt och annan smörja.

  Kul att se är i alla fall att "svensklägret" idag verkar ha hittat en sim som de trivs på och där folks ständigt återkommande försök till att förstöra inte verkar lyckas.

  SvaraRadera