fredag 14 januari 2011

Att sätta ner foten

Tänk er att ni under en tid har annonserat om er verksamhet i en viss tidning. Det har varit på "rätt" plats i tidningen och annonsen har kunnat läsas av alla inom den målgruppen. Men så händer saker som gör att ni vill byta annonsplats. Det kan vara att annonsredaktören blir otrevlig och börjar ifrågasätta saker av rent personlig natur. Det beslutas ömsesidigt att allt samarbete ska upphöra, vänskapen likaså.
Jag avbeställer då allt framtida annonserande i den tidningen. Men se det går inte.
Även fast jag hittat andra annonsformer sedan länge, fortsätter det att annonseras där jag sedan länge sagt upp platsen. Jag meddelar mig på alla sätt som går att jag inte vill ha min annonsplats kvar. Men det bara fortsätter, numera även med faktafel.
Och mina tankar går osökt till den s.k kvällstidningsjournalistiken, där man försöker göra scoop på scoop, och ju motsträvigare intervjuoffret är, desto ihärdigare arbete och större rubriker. Allt för att få läsare och sälja lösnummer.
Precis SÅ har jag det idag i vårt kära Second Life. Fast där är det ingen kvälltidning, utan bloggen Tinas Universum. När ni ser Måndagsbörsens annons där i eventrutan ska ni veta att den är där emot min vilja. Jag har lagt ner mkt tid och rl-pengar på MB. Då ska man kunna ha möjligheten att kunna fritt själv välja hur ens projekt ska marknadsföras, utan att hamna i händerna på dramahungriga bloggskribenter.
Min gräns är nådd nu, och jag undrar om inte jag är näste man på tur att terras, retas till vansinne med, samt att slutligen se sig tvungen att fly SL, såsom Walle och Ui fått göra. Tragiskt Tina, är vad det är.......

7 kommentarer:

 1. Respekt! Men det är TRAGISKT att du ska behöva sätta ner foten så här tydligt före hon lyssnar!

  Vilket hon väl förhoppningsvis kommer att göra nu, annars visar hon återigen upp ett fruktansvärt dåligt omdöme och gör bort sig själv ännu mera genom att tydligt visa hur respektlös hon är mot andra.

  SvaraRadera
 2. Att Walle och UI skulle fått "fly" SL pga Tina är ju ett fullständigt absurt påstående oavsett fega anonyma kommentarer!

  SvaraRadera
 3. Oavsett vem som är i luven på vem, är det märkligt att en klubbs tillställningar fortsätter att annonseras trots att klubbägaren bett om att så inte ska ske.
  /Sofie Snowbear

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det är förjävligt med den respektlösheten som visas gentemot Gitt både från PG och några övriga.

  Oavsett vad som är anledningen till osämjan så bör Gitts ställningstagande respekteras av alla och annonseringarna på PG's blogg ska bort!

  Allt annat är bara ren provocation och idioti att vilja lägga sig i och bestämma över något som inte angår dom.

  Ingen, återigen INGEN har rätt att bestämma över Gitts verksamhet eller vad hon ska behöva tolerera och vad inte.

  Stå på dig Gitt. Kräv den respekten du förtjänar!

  Kram Aallo

  SvaraRadera
 5. Nej jag lämnade inte SL enbart på grund av Tina, men gudarna ska veta att hon hjälpte till att göra livet så surt som möjligt.

  Fast det är intressant att se att Tina alltid måste ha någon som hon vill jävlas med.

  SvaraRadera
 6. Ska väl tilläggas att lögner spridda i andra bloggar också hjälpte till.

  Det är inte lätt att stå emot Tinas Fanbase...

  SvaraRadera