fredag 20 november 2009

Måndagsbörsen flyttar....igen!:D


Hej Alla!
Som ni säkert har märkt av så har de senaste kvällarna på Måndagsbörsen varit laggiga och trögrezzade. Ett bekymmer som jag noterat och absolut vill försöka göra någonting åt. Jag vill att alla ska kunna njuta av dekoren och dansa utan att fastna mitt i animationen. Den här veckan har jag letat noga efter ett nytt ställe för oss att vara på och jag har hittat det nu.
Så från och med måndagen den 23 november finns vi 3900m upp i luften på Parcel 17 i New Sweden! En vacker och "ren" sim, utan lagg och en massa script. Dessutom får vi anrika RajRaj till granne och det är inte fyskam det heller!;)
Min förhoppning är att detta blir en mycket bättre vistelse på MB för er, även om man har en dator med lite lägre prestanda.
Skulle ni av misstag i början använda det gamla LM'et som går till Thargor är det ingen fara. Vi låter grundplattan där vara kvar där med en skylt med nya LMet i.
Temat blir "Tusen och en natt". Jag återkommer om detaljer och prispengar.
Välkomna till Måndagsbörsen- nu i New Sweden!

Hälsningar Gitt, Vampi och Svessa

4 kommentarer:

 1. Superbra!!! Hoppas det kommmer funka bättre nu. Lagg är ju svårt, hela SL är ju laggigt till o från så det är svårt att veta vad det beror på alltid...

  SvaraRadera
 2. Låter bra! Jag märkte inget på förra heller:)
  Jobba inte ihjäl dej/er nu med flytten :)

  SvaraRadera
 3. Åhh! Välkomna till NS!! :))Så roligt att ni finns där !

  SvaraRadera
 4. Kul!!! Du är kanon, Gitt!! Lagg är det värsta jag vet när man inte kan dansa i synk...
  Kram!

  SvaraRadera