onsdag 19 oktober 2011

Ta av dig scripten!

Jag besökte Octoberville 2011( på simmen Pixeltrix) idag! Den simmen som är fylld av pumpor och annat halloween-relaterat. Det är exakt 2 år sen jag var där senast, då med Eddie som guidade runt i ett flygande fordon.
Nu fastnade jag på ankomstplatsen för jag möttes av meddelandet:
6c67af69-a6ed-427e-b771-bdbca0ccac9cGittrika Mint, you have 281 attached scripts using 670 uSeconds, which exceeds the allowed limit of 100 uSeconds in Octoberville.
Please remove some scripted attachments.

Jaa visst det ÄR bra för simmens hälsa, och för att vi alla ska få en så bra upplevelse som möjligt utan att fastna i sirapslagg, men erkänn att det tar bort en hel del av den spontana nyfikenheten man känner när man tp'ar till en plats.
Istället för att börja explora tvingas man strippa av sej, håret, räkna script..nähä, för många kvar....hmm Easy-toolen bort, räkna script...grrrr....smile-huden bort...suck..Baxstövlarna.....räkna script..jaa nuu äntligen..:

Personal Av Script Checker say, You have 24 scripts using 58 uSecs

Idag kände jag inte för att kolla halloweengrejer barfota, och med mitt noobhår jag hade första dagen i SL.
Teknik och performance är en viktig detalj i SL, men den förtar spontaniteten tyvärr och påminner oss om att vi bara är pixlar som ska finna nåd hos en server...

3 kommentarer:

  1. tyvärr så de script counters, de flesta av de där nitiska shopägarna har, helt missvisande... jag kan ta alla mina script i inventory lägga dom i en box och bära boxen då räknar den det som scripts jag bär... dvs de gör inget annat än att ligga i en box med dessa script counters räknar dom ändå... alla ställen som har sånt lägger jag på min "banlista" dvs jag återkommer aldrig igen och talar gärna om för andra hur fånigt det är där

    SvaraRadera
  2. Joo man tappar lusten att vara där liksom..

    SvaraRadera
  3. Dessutom är inte scripten problemet.. suck..det har talats om så många gånger att jag inte ens orkar leta reda på källorna.. samma skit fascist ovederhäftiga uppmaningar återkommer ständigt..

    SvaraRadera