torsdag 4 november 2010

Livet på landet/ Countrylife



Jag och Gullfaxe övervakar och bygger djureventet just nu. Alla sorters djur kommer snart att ströva omkring på MB. Veckans tävling blir "Bästa djuret". Det spelar ingen roll om det är i form av en avatar eller ett medhavt. Du bestämmer.
Vår käre Dj Lucien börjar 21.30 och Stora Huskatten har polen som sitt revir ;)
Och nej, jag brukar inte bygga iklädd blå latex.. det är bara för att SL är dumt och inte låter mig byta om sen senaste temat på OD. Nåväl det är ju bättre än att vara naken, dock... :o)



Me and Gullfaxe are building the animal/pet event right now. All kinds of animals will soon roam the MB platform. So the weekly contest will be "Best animal". It doesn't matter if it's an avatar or an attached animal. You decide.
Our sweet DJ Lucien starts 21.30 swedish time. The Big Domesticated Cat rules the pole;)
And no, I dont usually build dressed in blue latex..hihi..it's just because SL is tricky and doesn't let me change my clothes since I was at OD. Better than nekkid though... :o)

4 kommentarer:

 1. Hade lite sånt trassel förr, viewer2,0, det gick inte att ta av kläderna från en outfit. Det löste jag med att göra en outfit-"trosor", alla bodyatachment och trosor. Därifrån gör jag alla outfits och sparar under nytt namn. Strular det med klädbytena väljer jag "trosor" och plockar på eller väljer en annan färdig oufit därifrån.

  SvaraRadera
 2. Hihi Vanadis, det var precis det jag gjorde igår. :) Man får börja från grunden så att säja. Jag tog bort håret och skorna med, allt som är scriptat. Bytte hårbas och inaktiverade grupp i tag'en. Då funkade det till slut. :)

  SvaraRadera
 3. Det händer ibland att mitt byte av kläder som inte återspeglas av en betraktare.
  Jag är mycket skamsen då :-(

  Jag var tvungen att skära av anslutning av modemet en gång.

  SvaraRadera
 4. Ujiyasu: Yes it happens all the time. Others dont see the change of clothes. It can be embarrasing sometimes :-O

  hugs :)

  SvaraRadera