torsdag 25 februari 2010

Byee Thargor!Sent igår kväll flyttade jag från Thargor. Den dominerande orsaken var betalningsrutinerna för tiern via PayPal. Den ska ske rullande var 30:e dag, vilket innebär att betalningsdatum blir tidigare och tidigare varje månad. Det tycker jag är struligt att hålla reda på så det var som sagt en av orsakerna. Den andra orsaken är förändringen som sker på Outerland-simmarna just nu. En massa nedsläckningar av simmar och omflyttningar av kvarboende. När jag flyttade dit kunde man segla över ett stort antal simmar men nu finns många av dom inte längre så det går inte.
Men det har varit en härlig tid där. Vesper, Tin och Alessia är ju ändå bara en tp bort så vi kommer ses regelbundet ändå.:)Och segla kommer jag kunna göra från mina vanliga rezzställen. Skönt att slippa en sak; det där förb---- vattenfallet! :))
Och min simHUD funkade aldrig på mej. Jag sjönk som en sten...:D
Vi ses på bryggan i New Sweden istället!

3 kommentarer:

 1. Ja det är så tomt nu när vi tittar åt ditt håll =( Men vi trivs så vi stannar! Det är lågkonjunkturern som gör att många måste minska ner lite. Jag tror ändå Outerland är stabilt (med SL mått mätt) så jag oroar mig inte. Jag gillar deras paypalsystem med, men man är ju olika. Jag gillar INTE hyrboxar! =)

  SvaraRadera
 2. Vad synd - det låter att det så vackra Otherland (det är det fortfarande för mig) ändras...

  Jag hoppas bara att skönheten består -även om jag sett att de nya ägarna inte ens vet vad skönhet är:-( i deras andra simmar.

  Min simhud fungerar i Otherland. Men vi kanske har olika? Jag har Siggys ”swimmer”.

  /Tina

  SvaraRadera
 3. Om man ska försöka se det positivt kan det ju vara skönt att flytta ibland. Ett tillfälle att rensa upp, tänka nytt och inte fortsätta i gamla hjulspår. Jag bodde också i Otherland ett tag men flyttade därför att jag fick för dålig respons från ägarna på mina funderingar.

  Lycka till med ditt nya ställe, Gitt!

  SvaraRadera