fredag 30 juli 2010

Ny racebana


Nu pågår det en nybyggnation på flera våningsplan i Virtulo. Häromdagen stod nya lilla runda racebanan klar, varsamt designad av Eddie. Varvräknare finns även så man kan vässa sitt tidsbästa tills man är nöjd:)
Här finns också Eddies senaste lilla mikroracer till salu för 300L. Då ingår rezzrätt till banan och fria träningar;););)Säg till mej när du köpt bilen så grejar jag så man kan tuta och köra här.

Raceplattan Virtulo

Måndagsbörsen 2 augusti


Denna kommande måndag förflyttar vi oss lååångt bak i tiden och upplever Stone Henge.

Specialdesigner för detta tema är Sirhc deSantis.

DJ Lucien spelar stenkakor med rockmusik. Tävlingen är:
”BEST IN GREY” - för enkelhetens skull:) Svårt att pricka in rätt klädstil när det gäller f.Kr annars;)

torsdag 29 juli 2010

Gridden nere



Och precis när vi skulle börja bygga kommande temat på Måndagsbörsen, jag och veckans alldeles nya hemliga temadesigner ;)
Det blev helt svart på skärmen och när jag skulle logga in igen står det att gridden är "Tentative"...noll avor inworld...scary...

fredag 23 juli 2010

Måndagsbörsen 26 juli

Den här veckan kommer temat bli mer sommarlikt igen och dessutom passa ihop bättre med föregående eventet hos PJ på taket. :) Förra veckans dekor kvarstår, men vi kommer att dansa till DJ Lucien och salsa/latin blandat med hans egen mix av låtar.
Tävlingen blir alltså "BEST IN SUMMER" för vi vill ju behålla sommaren ett tag till. :)
På polsen har vi Head dancer Sirhc och sexxy Kicki.

Vi ses på måndag!
Gitte

Gigtime lördag!


Imorron kväll är det dags:) Då ska jag se Good Charlotte på Debaser här i Sthlm. Älskade ungarna Riverhead och Maxie hänger med.:)
Ses efter konserten! Kram!

onsdag 21 juli 2010

Nu är det hjul igen...


Ännu en tur till off-road simmen Brilliant idag. Eddie skickade en 8-hjulig roadster till mig, och vips så var jag där. Även Maffe hade förärats en sån och vi alla tre klättrade runt i bergen med massor av däck att hålla reda på:)
Senare på kvällen rasslade det till i IM-posten igen. Då kom uppgraderingen;)..en roadster med 16 HJUL!!
Det var rena hjulafton...;);)

tisdag 20 juli 2010

På svensk mark


Vampis käre man, allas vår adopterade katt Sirhc landade på eftermiddagen idag. Hans ava har ju trampat på svensk mark i SL en längre tid nu, men nu gör även rl-Sirhc det.:) Vi var några vänner (Nikkie, Frostland, PJ, Vampi,and me) som samlades på PJ's tak för att hälsa honom välkommen, gratulera och småprata lite. Welcome buddy:)

söndag 18 juli 2010

Lågt flygande fordon


För några dagar sen var jag med om en helt ny upplevelse av bilkörning i SL. Eddie tp'ade mig till Brilliant, en av SL's första simmar, bara ett stenkast från Ettan Da Boom. Hela simmen är en testbana för fordon i bästa off road-anda. Man klättrar lätt upp för ett 70 m högt berg på 3ans växel. Har man högre kan man dock riskera att hamna flera simmar längre bort om man trycker på lite.
På bilden har jag precis gjort ett hopp över kanalen på 4ans växel. Jag ser lite förskräckt ut och på väg att halka ur bilen. Sen dess har vi luttrade testförare fått en monster-hotroduppdatering av den flitige bilkonstruktören Eddie.;)
Ska bli jättekul att köra mera för man har både gravitation och bilens tyngd att hantera. Precis som irl. Inte helt lätt.
Vi får åka dit nån dag och smygträna lite, Blanche;)

tisdag 13 juli 2010

Vacker foto-utställning


Idag tog jag mig till japanska Beppu Sasagawara Onsen photo studio
Sensitivity 2. En gullig liten samling av Wakapa Hermit's snapshots från ställen i SL som har berört henne. Med enkla medel och utan retuscheringar i bildbehandlingsprogram vill hon dela med sig av känslan i bilderna.
Såhär vackert kan faktiskt Second Life vara ;) Gör ett besök där...


Slurl till utställningen

Ett tack från Matthews charity-organisation....


Min dotter "Maxie" är den som har hjälpt mej med allt det praktiska runt insamlingen för Matthew Leone. Hon berättade för sweetrelief.org att den ägde rum i Second Life. Och se vad hon fick för meddelande igår på sin Twitter! :)

Liten uppdatering om Matthew: Han har fått komma hem och så stillsamt som möjligt invänta operationen (den 16 juli) där dom kommer att sätta tillbaks den biten av skallben som togs bort för att lindra svullnaden på hjärnan.
Enligt planering så ska bandet sen göra några spelningar i augusti, men utan honom. Då blir det förinspelat baslirande som ersätter. Bra det för han behöver vila länge till.

söndag 11 juli 2010

Flytten av Måndagsbörsen


Tidigare i veckan fattade jag ett beslut. Jag har fått känna av turbulensen kring
oenigheter och banningar på Haven. Det har jag inte mått så bra av. Personligen vill jag inte vara delaktig i nåt mer drama, så jag fann att det bästa alternativet just nu är att flytta MB till en "neutral" sim. Min målsättning är och har alltid varit att alla är välkomna dit, utan att blanda in privata omständigheter.
Dessutom har jag nu mer prims att leka med, mer prims att göra mer fantasi- och effektfulla dekorer.
Så imorron blir det en svalkande vattenfylld premiär! Kom och dansa i poolen, doppa fötterna i floden eller ta en dusch i vattenfallet.
Vi tävlar i BEST IN SWIMWEAR naturligtvis.:)
DJ Lucien bland skivhögarna från 21.30! OBS! Tiden!

P.s Vill starkt poängtera att jag inte har några som helst dåliga relationer till de inblandade i denna flytt. Tvärtom tror jag att detta på sikt kan bli mkt bra. Pöss!:)

Måndagsbörsen,i Virtulo

torsdag 8 juli 2010

Nu är pengarna insatta!


Innan jag gick till jobbet imorse såg jag att alla Lindenpengarna kommit in på Paypal i form av USdollar, så jag klickade snabbt in mig på http://sweetrelief.org och förde över pengarna till Matthew Leone. Transaktionen fångades på bild här ovanför.

Jag vill än en gång tacka för alla bidrag som kom in. Kram!

tisdag 6 juli 2010

Tack kära vänner!


Kvällen på Måndagsbörsen blev en fantastisk kväll, tack vare er, mina vänner!
Kvällens totala tip blev 19,382 Linden och hela summan går oavkortat till välgörenhetskontot för Matthew Leone, så snart pengarna överförts till min Paypal.
Det gör 66.51 Usdollar.
Kontot finns på denna sida.
Jag kommer att skriva in beloppet och klicka på "Chip In"- knappen. Bild kommer att finnas även på denna transaktion.
Med det vill jag visa att pengarna går dit dom ska.
Men pengarnas väg från SL till PayPal tar ett par-tre arbetsdagar.
Återkommer om det. Kram, ni är underbara!♥

måndag 5 juli 2010

Skylten klar


Nuu går det alldeles utmärkt att gå med i den elektroniska eventgruppen för Måndagsbörsen! Bli först med att få nyheter om event direkt från Måndagsbörsen.
Klicka på denna skylt som är placerad under tävlingsboarden..;)

lördag 3 juli 2010

Måndagsbörsen 5/7 - Matthew Leone Charity Night


Last week, Matthew, a friend of mine, tried to help a stranger who was being hit by her husband. The man turned on him, beat him unconscious and left him on the street. He suffered a broken jaw, nose and a head fracture that caused his brain to swell. A third of his scull is currently removed in order to wait for the swelling to go down.

Due to not having a health insurance, there's now a donation project going on to help Matthew. I have decided that every single Linden that goes into my tip jars on Monday night, will be donated to him.
The rest of the night/theme will go on as usual.

Thank you in advance for your participation and help for his recovery! It really means a lot.

Love, Gittrika.

Göteborgare! :)

Jag vill bara säja att ni är underbara. Ni är många här i SL. Och ni vet vilka ni är, ingen nämnd men heller ingen glömd.
Det här YouTube-klippet med Totta's Bluesband (förstärkt med fler duktiga musiker) från ANC-galan 1985 är till er...kram gooingar!;)


torsdag 1 juli 2010

Stars and Stripes? Naah Stars and Flames! :))



Mitt i all shopping hann jag även stanna till hos Eddie i en av hans favvosandboxar och kolla in uppgraderingen av gilfhunter-bilen. Mkt nya läckra detaljer som kedjeratt, eldsflammor på sidorna och rejäla stötdämpare.
Nu blir det en provtur på Lindenvägarna. Buckle up!
(Jag fick även se en jätteläcker stjärnpoofer, mkt mer avancerad än dom man vanligtvis ser i SL. Så otroligt vacker när man ändrade till Midnight..)

Måndagsbörsen event group!

Igår var jag på en shoppingrunda i SL. Jag har bl.a aktiverat ett s.k Hippokonto som innebär att det kommer att finnas en egen grupp för Måndagsbörsens gäster att gå med i om man vill. Gruppen tar inte upp nån plats bland de andra 25 som man alltid får kompromissa med. Från måndag finns en tavla på MB där man kan klicka och ansluta sej direkt. Då får man snabbt och enkelt info om kommande teman och andra event som ska äga rum på MB. Välkommen:)