fredag 30 april 2010

På förekommen anledning.............

och i ett aktuellt ämne vill jag göra ett eget inlägg.
Det gäller det där med bloggansvar, oavsett om man är ägare till bloggen eller svarar i någon annans. Men även ett s.k chattansvar vid interaktion på nätet.
För ett tag sen publicerade jag ett chattutdrag här. Av den anledningen att jag kände mig pressad och stressad över den rådande situationen. Sen dess har jag läst en hel del lagtext gällande konsekvenserna.
Vesper har ett mycket bra inlägg idag om detta.
Man måste ha samma omdöme, etik och moral som irl helt enkelt. Det är så lätt i cyber att "sprida ord omkring sig", att tycka en massa i skydd av nätets till synes anonyma värld. Att såra eller kränka nån verkar bli accepterad vardagsmat.
Kan vi inte tänka en gång till innan vi trycker på enterknappen? Vad vill jag med detta? Vad kommer resultatet att bli? Kan nån bli sårad?
Jag har för egen del publicerat mitt första och sista chattcitat på min blogg.
Det finns även saker jag sagt i affekt till mina käraste vänner. Det är slut med det nu.
Förr eller senare så ångrar man sig, eller också får situationen konsekvenser som man inte vill ha när det kommer till sin spets.
Vi är ju en ganska tajt grupp vi svenskar i SL. Kan vi inte försöka att hålla draman och oförskämdheter ifrån oss? Att ta oenigheter öga mot öga istället för att släppa drevet löst?
Jag har definitivt lärt mig nåt av detta. Att det suger att såra folk...

Chilla på bryggan


Jag ställde ut mina nya klöverstolar idag och satte mej en stund. Efter ett tag fick jag besök av Moe, Julie och Santa. Vi pratade om byggandets våndor och Santa visade sina små animerade vänner han har uppepå sitt huvud.
Kursen i animering där Santa är lärare är flyttad till längre fram i vår. Ska bli skoj:)

torsdag 29 april 2010

Racing på helsim


Jag följde med Frosty idag till simmen "Birds" för att han skulle köpa en and till sin damm. När han hade loggat ut började jag kolla närmare på kartan var jag var nånstans. Då fick jag se den här simmen strax intill. Rena himmelriket för en som gillar att bränna däck och sladda i kurvorna:) Jag rezzade Mustangen och gav mej ut på banan. Övade kurvtagning och modifierade (med hjälp av Eddiesupport) rattutslaget (styrstyrkan) i scriptet.
En helt laggfri sim. Det stod t.om önskemål om att man skulle häkta av allt med script och bling, AO, radar m.m innan man gav sej ut. Helst byta hår också:)
Tidigare i veckan åkte jag utmed Heterocera-kontinentens kustlinje. Vackra miljöer i äldre områden. Återkommer till det.

Simmen Car

onsdag 28 april 2010

Shoppingrace på Xstreet


Man kommer alltid hem med mer grejer än planerat när man shoppar loss i SL. Som vanligt söker jag dekormaterial på Xstreet men drar hem en massa annat "på köpet".
Som detta staket från Glitterati med 10 olika poses, och skorna från La Rosa. Har letat jättelänge efter Converse-aktiga med höga skaft.
Och sen undrar man hur det kan komma sej att man börjar komma upp i 16.000 items?!?
Hmm...

söndag 25 april 2010

Bra textureställe



Jag brukar åka till Sub Dimension Studios på Topaz Isle när det fattas nån textur på lagret.:) Stor sortering på mark- samt inomhusbyggtexturer. Allt överskådligt i form av grupper av bollar. Det finns mer att utforska på simmen. Missa inte det vajande gräset, snyggt gjort, men säkert en liten lagg-bov..

Kemisk reaktion på Haven



Hur ser hararna ut egentligen, dom som överlevde grillmiddagen?!? Är detta resultatet av Frostlands slutförvaring av radioaktivt material på hans och Svessas tomt? Blir Vesper självlysande nu? Walle, finns det nån Bequerel-mätare att tillgå för hyresgästerna?? Frågorna är många.......

fredag 23 april 2010

Konverterade supportrar?


Jaha, när man tittar från den andra sidan grillen ser man att det ligger en stackare där...inte undra på att käket bränns vid för Vesper fick ju vänta så länge på sin middagsgäst..eller är det kanske så att varje bränd Hammarbyare blir en Black Army-supporter?;);););)

torsdag 22 april 2010

Nytt husdjur?



Har du alltid drömt om att ha en Yak gåendes på din parcel? Nu kan drömmen bli sann. Jag har nämligen hittat en yakfarm.:) Alldeles gratis är dom också. Tyvärr hittar jag inga skötselanvisningar eller råd om foder, men det löser sej säkert...
Här finns Yakfarmen...

Harom sprängt här?!


Sculpties kan ju se ganska märkliga ut om dom inte har rezzat färdigt i ens dator. Det här är en annan ögonblicksbild som jag fått från Jazzoru med just ovanstående fråga som rubrik. :) Det ser onekligen ut som om det detonerat nåt där. :))


(Vill understryka att inga som helst explosiva saker användes under fotograferingen. Däremot serverades det jättegott kaffe i detta hus i trevligt sällskap.;)

Måndagsbörsen 26 april



Den här veckan bjuder Måndagsbörsen på en utställning "Vardagsrummet i SL". I höstas var det ju utställningen om stolar, så nu fortsätter vi med ännu en. Vi kommer att se ett urval av olika bord och soffor.
Men för att få lite färg i miljön så tävlar vi i "PRETTY IN PINK" 500L (kanske mer?) och så förståss har vi dubbelDJ'arna Frosty och Otniwz som rockar järnet med oss!

Kl.21 börjar vi! Sees!

onsdag 21 april 2010

Städat inventory..igen:)



Tänk vilka roliga bilder man hittar i textur eller fotomappen ibland. Minnen, minnen..Den här bilden är tagen nån sen natt i somras i Malmö sandbox. Jazzoru och jag körde rally efter det att vi hade vädrat inventory och rezzat galna prylar för varann.
Aaah vi saknar dej Jazzen!:) Glöm oss inte här i vår lilla värld..:))

måndag 19 april 2010

Tai Chi



Ni har väl inte missat dom härliga tai-chibollarna som PG placerat ut vid Ambassaden?
Några minuter där och t.om rl-andningen kommer ner i varv litegrann..:)

Gräsmattan, Ambassaden

söndag 18 april 2010

Shirotan

Nej jag har inte glömt bort henne, den japanska sångerskan med den underbara rösten.
I somras kom hon upp till Måndagsbörsen och hälsade på. Vi pratade om lämplig dag och tid att göra en spelning på MB. Det är lite klurigt för dels så är hon inte inloggad så ofta och spelningarna blir ännu mer sällan. Och dels så använder hon knappt nån engelska alls. Hmm får nog skaffa en tolk till förhandlingarna tror jag;)
Men det skulle vara häftigt om det gick vägen. Det skulle bli hennes första spelning utanför "japansk mark" i SL i så fall. Och hon har en gudomlig röst! Kolla in videon!

lördag 17 april 2010

Sett irl-2



Det är inte bara vårblommor man ser på promenaderna i mina hemtrakter. En mängd olika dekaler och reklamgrejer också. På de åren jag har bott här har jag sett många kul formulerade.
Är det såhär man översätter benämningen "Klubben för inbördes beundran" till engelska? ;);)

Måndagsbörsen 19 april

Hej!

På måndag så kommer Måndagsbörsen hålla till nere i trädgården.
Det var så inspirerande med den svenska festen på OD i onsdags att jag beslutat att vi fortsätter i samma anda..DJ Frosty spelar fler svenska låtar som vi trodde vi hade glömt. Svenskt kaffe kommer att serveras men vi kommer mer att befinna oss i midsommartid.
Jag tar över streamen när Frosty slutar för kvällen. BEST IN WHITE och starttid kl.20!
Välkomna/ Gitt

fredag 16 april 2010

Wiie! En bowlinghall!


Under den vanliga exploringen upptäckte jag nåt jag inte trodde fanns i SL; en bowlinghall! Ett annat av mina irl-intressen ju!
Hallen ligger på en av de många Bay-City-simmarna som ägs av LL. Gemensamt för alla dom är att de är till för allmänt bruk. Man kan t.ex rezza bil eller båt,strosa i trädgårdar eller ta en fika.
Sevärdheter och rezz-zoner i SL
Jag tror jag ska utmana Bejii på en bowlingserie:))

Bowlinghallen i Bay City-Handa

torsdag 15 april 2010

Dragracing



Det finns dragracingbanor i SL. Kul, men varken min dator eller SL's servrar kan ge den sporten nån rättvisa inworld. Men det är alltid kul att testa och hitta saker som är precis som irl.
Att stå vid sidan av en dragstrip när bilarna accelererar iväg är bland det mest öronbedövande som finns. Man klarar sej inte utan hörselskydd och då menar jag inte de där små gula plupparna man trycker in i öronen utan riktiga kåpor.
Nu kan man ju tävla i olika klasser, allt ifrån enklare gatbilar till sk.topfuels med kompressorförsedda V-8-motorer på 400 hästkrafter.
Banan är ca 400 m lång och man kvalar in 2 och 2 i en stege, ungefär som i en tennisturnering.
Har ni vägarna förbi Mantorp Park när det är "Action Meet" 6-7 augusti?
Missa inte att se tävlingen irl:)

tisdag 13 april 2010

Sett irl


Jag ser dom varje dag nu när vi går skogsrundan, hundarna och jag.
Små små Snödroppar som tränger upp ur marken här och där.
Våren är här och nu...Glöm inte att gå ut och titta på den också emellanåt..i det där IRL ni vet;)

måndag 12 april 2010

Efter morgonfikat......



fick jag en glad överraskning. När jag satte mej vid datorn igen såg jag att Eddie hade loggat in en kort stund och skickat ångbilen till mej.:) Passar ju perfekt idag när det är steampunktema på MB. Bästa dito outfit 500L på boarden och Lucien som DJ!
Vi börjar kl.21 som vanligt! :)
Be there;)

söndag 11 april 2010

En stillsam kväll i SL.......

Allt är inte vad det ser ut att vara. Jag har blivit upplyst om att MB kommer att få konkurrens om jag anlitar en viss DJ. Bara p.ga en personlig åsikt.
Jag börjar bli så hjärtligt trött på all drama i sl nu. Jag har undvikit drama, varit tyst, gått undan, ägnat mej åt annat,hittat det roliga inworld men drama slipper man inte tydligen, lik förbannat.......

[18:46] Gittrika Mint: det kan nog vara bra att han skriver om DJande( Satorin)
[18:47] Ikaros String: Men e Otni på MB så kommer INTE jag
[18:47] Gittrika Mint: på måndag är det Luc
[18:47] Gittrika Mint: sen ska jag försöka köra lite själv framöver
[18:47] Gittrika Mint: blandat med andra
[18:47] Ikaros String: Luc e bra!! men e Otni där!! Ikaros poff
[18:48] Ikaros String: Jag kan inte med karln iaf!!
[18:48] Gittrika Mint: han Djar då o då ..punkt slut
[18:49] Ikaros String: Och då e inte JAg där Punkt
[18:49] Gittrika Mint: nää men du är välkommen närsom annars
[18:50] Ikaros String: Risken e att jag får ett ryck och kör ett event imot dej när Otni kör
[18:50] Gittrika Mint: jaha
[18:51] Gittrika Mint: vem vill du skada? mej eller otni?
[18:51] Gittrika Mint: eller båda?
[18:51] Ikaros String: Otni!
[18:51] Gittrika Mint: det är mej du skadar om du kör ett event parallellt med MB
[18:51] Ikaros String: Du anar inte hur mkt jag hatar den gubben
[18:52] Gittrika Mint: otni skiter väl i det
[18:52] Gittrika Mint: joo jag vet'
[18:52] Ikaros String: Ditt val att ta in honom
[18:52] Ikaros String: /henne
[18:53] Gittrika Mint: då ska jag också skadas?
[18:53] Ikaros String: *S*
[18:53] Ikaros String: Jag villinte skada dej!
[18:54] Gittrika Mint: jag tycker det är taskig stil att köra events samtidigt som nån annan
[18:54] Gittrika Mint: oberoende av varför
[18:54] Ikaros String: Jaa,det e det
[18:55] Ikaros String: Men kör du en DJ jag hatar så måste jag ju ha nått att göra?!
[18:55] Gittrika Mint: va?
[18:56] Gittrika Mint: har du mer att göra om jag väler DJs du gillar?!?!
[18:56] Ikaros String: Kör Lucien,Frostland,Frosty,Apollon....vem som helst
[18:56] Gittrika Mint: väljer
[18:56] Ikaros String: Du får givetvis välja vilken du vill
[18:56] Gittrika Mint: ja dom kommer..som ett litet pärlband sen'
[18:56] Gittrika Mint: alla dom
[18:57] Ikaros String: Jag bestämmer INTE vem du väljer!
[18:57] Gittrika Mint: efter allt som har varit är jag väldigt bestämd med att vara independent
[18:57] Ikaros String: Men kommer Otni! DÅ finns Chansen att jag får för mej att köra nått
[18:58] Gittrika Mint: då bestämmer du ju vem jag INTE ska välja
[18:58] Ikaros String: Gör jag ju inte!
[18:58] Gittrika Mint: jag har blvit allergisk mot män som ska bestämma över mej
[18:58] Ikaros String: Inte om du tror att jag kan konkurrera imot dej
[19:00] Gittrika Mint: tja det säjer väl i så fall mer om dej än om mej
[19:01] Ikaros String: Men som sagt!! engagera Lucien,Apollon,Frosty,Frostland...osv...
[19:01] Ikaros String: Inget händer
[19:01] Gittrika Mint: men annars?
[19:02] Ikaros String: E det Otni så e det öppne tävling!
[19:02] Ikaros String: Kanske jag hittar på nått kanske inte
[19:03] Gittrika Mint: det tar jag som ett hot och ultimatum
[19:03] Ikaros String: Hot?!?!?!?
[19:03] Ikaros String: Då ger du mej Alldeles för mkt credit
[19:03] Gittrika Mint: jaa välj den o den o den----annars
[19:04] Ikaros String: Vad e det som säger att jag KAN tävla imot dej???
[19:04] Gittrika Mint: det är grunden för ett ultimatum
[19:04] Gittrika Mint: vad är det för jävla tävling du pratar om? tävla i vad?
[19:04] Ikaros String: Finns absolut inget som säger att inte du kan ta Otni och du får alla avatarer
[19:06] Gittrika Mint: vad du är fixerad vid Otni
[19:06] Ikaros String: Japp
[19:07] Ikaros String: Jag hatar karln/saken överallt annat på denna gudsgröna jord!!
[19:07] Ikaros String: You do the math
[19:07] Gittrika Mint: men låt inte det gå ut över mej!
[19:08] Ikaros String: Gör jag inte heller!!
[19:08] Gittrika Mint: lämna mej utanför detta
[19:08] Ikaros String: Om du väljer nån av de andra 65432 DJ som finns
[19:08] Gittrika Mint: ultimatum igen
[19:09] Ikaros String: Vaddå ultimatum?!?!
[19:09] Ikaros String: Jag säger bara att om du kör med Otni så kan det hända att jag kör nått!!
[19:09] Ikaros String: Vad e det för ultimatum?!?
[19:10] Gittrika Mint: Gör jag inte heller!! Om du väljer nån av de andra 65432 DJ som finns
[19:10] Gittrika Mint: sa du
[19:10] Ikaros String: Jaaa!!! Gillade inteEarth heller och hade inga problem med att köra lördagar!
[19:11] Gittrika Mint: det tar jag som ett hot..att jag inte får välja vilken DJ jag vvill utan att det ska uppstå en konkurrenssituation
[19:11] Ikaros String: Gillar jag inte Otni så har jag inga problem med att köra när han e heller
[19:11] Gittrika Mint: men då sabbar du för mej med
[19:11] Gittrika Mint: automatiskt
[19:12] Gittrika Mint: men det är ju det du vill
[19:12] Ikaros String: Ja men snälla Gitt!! Hur skall jag visa att jag inte gillar Otni annars?!? Hålla upp ett plakat?!?!
[19:13] Gittrika Mint: gör hur fan du vill men utnyttja inte MB till det!
[19:13] Ikaros String: Jag utnyttjar inte MB till det!
[19:13] Ikaros String: JAg utnyttjar Mej själv!
[19:14] Ikaros String whispers: Du verkar ha väldigt lätt att glömma att Du inte var själv när vi började med M
[19:14] Ikaros String: B
[19:14] Gittrika Mint: vad vill du med detta?
[19:15] Gittrika Mint: hämnas?
[19:15] Ikaros String: Om jag inte minns fel så var det jag som pushade igemon namnet
[19:15] Gittrika Mint: ja det stämmer..vad vill du? hur vill du ha det?
[19:16] Ikaros String: Hade jag fått som jag vill,så hade Otni blivit raderad!!! det kommer inte att hända
[19:17] Gittrika Mint: raderad från vart?
[19:17] Gittrika Mint: sl eller MB?
[19:17] Ikaros String: Ifrån SL
[19:17] Ikaros String: Men som sagt! Det kommer inte att hända
[19:17] Gittrika Mint: men vad har det med att du var med o startade MB?
[19:18] Gittrika Mint: samband?
[19:18] Ikaros String: Absolut ingenting
[19:18] Gittrika Mint: jag försöker at reda på vad du vill
[19:19] Gittrika Mint: ta*
[19:19] Ikaros String: DEt e Enkelt!! Jag vill inte ha Otni som DJ
[19:19] Gittrika Mint: men hoppla..bestämmer du nåt på MB?
[19:19] Ikaros String: Varesej på MB eller nått annat
[19:20] Ikaros String: Nää,det gör jag inte
[19:20] Ikaros String: Jag bestämmer lika lite på MB som du bestämmer om jag skall köra ett event när Otni e DJ
[19:21] Ikaros String: Eller hur
[19:21] Ikaros String: ??
[19:21] Gittrika Mint: det är utpressning
[19:21] Gittrika Mint: nästa gång kanske det gäller nån annan DJ som du är pissedoff på
[19:22] Ikaros String: Och?!?!
[19:22] Ikaros String: Hade jag kört imot EARTH så had edu inte sagt nått!!
[19:22] Gittrika Mint: då utgör du ett hot för min valfrihet att välja DJ's
[19:23] Ikaros String: Hot?!?!
[19:23] Gittrika Mint: jag äger inte Earth så det faller sej naturligt att inte säja nåt om det
[19:23] Ikaros String: Kallas konkurens!!! Och jag har inte ens bestämt mej för om jag skall eller ej!!
[19:23] Gittrika Mint: konkurrens med illvilja
[19:23] Gittrika Mint: hämnd kallas det
[19:24] Ikaros String: Hämnd ?!?!För vad?1
[19:24] Gittrika Mint: jaadu det vet bara du själv
[19:25] Ikaros String: Nä det vet jag inte! tala om det
[19:26] Gittrika Mint: professionalism är tydligen borta från din meritlista
[19:26] Gittrika Mint: när jag var osams med Arwen så sa du att man inte ska låta personliga motsättningar påverka ett event
[19:27] Gittrika Mint: men då gällde det ju inte dej...sorry tänkte inte på det
[19:27] Ikaros String: Jag e borta ifrån alla events!!!!!!!!!! Vem skall jag vara proffsionell imot?!?!?
[19:28] Gittrika Mint: emot dej själv i första hand
[19:28] Ikaros String: Jo det e sant!!! men jag har ju inget event!!!
[19:28] Gittrika Mint: bara för att du är borta från alla events så behöver du inte försöka sabba för andra
[19:29] Gittrika Mint: ska du bli hänsynslös bara för att du inte har ett event?
[19:30] Ikaros String: Försöker inte sabba för andra events, bara för Otni!
[19:30] Ikaros String: Om Onti e på ett event så e det han som drar ner det!!! OM jag ens har möjligheten ATT dra ner det
[19:31] Ikaros String: Du tillskriver mej nog för mkt makt
[19:31] Gittrika Mint: va?!
[19:32] Gittrika Mint: jag har inte ens nån förhoppning att du lyckas i ditt uppsåt..det är din tankegång som bekymrar mej
[19:32] Ikaros String: Dåså!! Whats the problem?"?
[19:33] Gittrika Mint: din tankegång
[19:33] Gittrika Mint: sa jag just
[19:33] Ikaros String: Jag måste väl ändå få lov att tänka vad jag vill?!
[19:33] Gittrika Mint: jaa men du tycks inte fatta att du skjuter brevid målet
[19:34] Ikaros String: Du menar att om MBangagerar Otni så skall det vara nån sorts amnesti då?!
[19:36] Gittrika Mint: men att du orkar bry din hjärna..jag har sagt vad som kommer att hända på MB framöver...inom planerad tid
[19:36] Ikaros String: Ja...D sa at du skall ha en massa andra djs!!!
[19:37] Ikaros String: Vad e problemet?!?! Det e ju DU som bryr dej
[19:38] Gittrika Mint: jag började här ikväl med att säja att MB är min bebis....jag tycker inte att man lägger event parallellt oavsett vad orsaken är
[19:39] Ikaros String: MBe möjligen din bebis nu! men den var inte det förr!!
[19:39] Gittrika Mint: vad händer om t.ex Robban skulle hoppa in nån kväll? eller nån annan? det är ju helt random tydligen vad du irriterar dej på
[19:39] Ikaros String: Robban e helt ok!!
[19:40] Ikaros String: Det e Otni och det e personligt
[19:40] Gittrika Mint: ska du godkänna alla DJs först??
[19:40] Ikaros String: Skall du godkänna alla mina reaktioner på DJs en?!
[19:40] Gittrika Mint: jaa precis..det där med Otni och du är personligt....håll det då vid det och ge fan iatt blanda in mej
[19:41] Ikaros String: Följdfråga?!
[19:41] Gittrika Mint: ingen följdfråga..det är en motfråga annars
[19:41] Gittrika Mint: du reagerar inte sunt Ikaros
[19:42] Gittrika Mint: du är besviken och sur och vill hämnas
[19:42] Ikaros String: OK! Vi tar det ifrån början!!
[19:42] Ikaros String: Det e måndag och du sätter upp ett event!
[19:43] Ikaros String: Otni som DJ!
[19:43] Gittrika Mint: men va fan
[19:43] Gittrika Mint: har du svårt att fatta?
[19:44] Ikaros String: Har jag då INTE rätt att sätta upp ett eget event?!?! Jag har ju ingen lust att gå på ditt on Otni DJar !! Skall jag bara sitta med armarna i kors?!
[19:45] Gittrika Mint: men då blir det ju personligt gentemot mej
[19:45] Gittrika Mint: med
[19:45] Ikaros String: Hur i hela friden kan du få det till det??!
[19:46] Ikaros String: Du kör ett event och jag vill inte vara med!!!
[19:46] Gittrika Mint: för att du lägger eventet på samma dag o tid som MBs dag o tid
[19:46] Ikaros String: Jag sätter upp ett eget!!
[19:46] Gittrika Mint: vaddå vara med??
[19:46] Ikaros String: Hur i hela friden kan det bli personliget?!!?
[19:47] Gittrika Mint: man konkurrerar inte med varann...OAVSETT orsak..
[19:47] Ikaros String: Vad kom DEN regeln ifrån?!?
[19:48] Gittrika Mint: det är ingen synlig regel..det hör till nånting som kallas god ton och professionalitet
[19:48] Gittrika Mint: vi svenskar ska väl jobba MED varann inte MOT
[19:49] Ikaros String: OKJ!!! Varför satte då Otni upp ODS onsdagar imot AB som haft Onsdagar sedan hurlänge som helst?!?!
[19:50] Gittrika Mint: inte fan vet jag men jag tycker det är fel
[19:51] Ikaros String: Otni har SJÄLV sett till att den "regeln"Gått åt helvete
[19:51] Gittrika Mint: så du ska ge igen på honom med hjälp av MB?!?
[19:52] Ikaros String: Grejen e .....Ab hade Onsdagar!!! Först på SS3 och sedan på Sverige!
[19:52] Ikaros String: Sen fick jag igång Söndagarma p åOD när jag bodde där!
[19:53] Ikaros String: Helt plötsligt kommer Otni in och säger att vi skall uttöka! på Onsdagar
[19:53] Gittrika Mint: [19:51] Gittrika Mint: så du ska ge igen på honom med hjälp av MB?!?
[19:53] Ikaros String: Jag säger att Näääääääääääää Onsdagar e AB!
[19:53] Ikaros String: Samma sak
[19:54] Gittrika Mint: [19:53] Gittrika Mint: [19:51] Gittrika Mint: så du ska ge igen på honom med hjälp av MB?!?
[19:55] Ikaros String: Och jag tänker inte köra imot mb! Jag tänker köra imot ALLT somOtni har
[19:55] Ikaros String: Fast inget e bestämt än
[19:55] Gittrika Mint: kan du lämna mej utanför??
[19:55] Ikaros String: Har jag redan gjort
[19:56] Gittrika Mint: phuu tack...byee

Jag får önska Ikaros lycka till i sitt försök till etablerande av event sen då.....

torsdag 8 april 2010

Igång med bygget


Trodde jag tog mej vatten över huvudet när jag glatt bestämde att det ska bli Steampunktema på Måndagsbörsen. Jag har klurat, våndats, letat texturer och inredning och närapå givit upp helt. Men idag tog jag nya tag och kollade igenom vad Xstreet hade. Då fick jag massor med ideer och material. Så nu är det full rulle på MB-plattan igen.
På måndag alltså blir det Steampunk/punk-kläder. Båda options ifall man tycker steam verkar lite ogreppbart. Det tyckte jag till en början ;) 500L på boarden och, för första gången i MB's DJ-bås: DJ LUCIEN!
Vi börjar kl. 21! Sees!

(Bilden tagen vid ett helt annat tillfälle)

söndag 4 april 2010

Är det inte...........???


Jag var på Ormdricka ikväll. Inga pressfotografer eller paparazzis var i närheten så jag tog den här bilden. Det påminner om nån jag känner men....kan det vara...?...eller?
Blaaanche vet du nåt??

(hihi) ;)

Duktig creator



För ett tag sen kom jag över ett par pepparkakshus-freebies. Min tanke har länge varit att göra ett Alice-in-Wonderland-tema,men jag är fortfarande på researchstadiet. Idag kollade jag vem som gjort husen och hamnade på Fair Saeed's ställe "Milk Hall Fair's Attic". Som vanligt när man kommer till ställen man gillar glömmer man bort sitt egentliga ärende för man hittar så mycket fint.:)
Här finns både kläder, accessoarer, möbler, trädgårdsartiklar, men allt i ganska liten omfattning. Allt är gratis och anledningen är denna:



"Milk Hall" closed by October, 2008.
"Milk Hall Fair's Attic" is "My storeroom", and it is not a shop now.
I display the items which I prepared into there for oneself.
Therefore, all of them are 0L$.

I am very glad if you liked my item.
The reward to me is your smile!


Jättegulliga,välgjorda saker! Kolla in det! :)

fredag 2 april 2010

Roliga länkar

Jag får ofta tips om märkliga sidor på nätet. Idag fick jag denna med en massa tänkvärda fakta.

It is illegal to carry an ice cream cone in your back pocket in Kentucky.

(This is a very old law. People used do this to steal horses. The ice cream could be used to lure a horse away, and if the person was caught they would use the excuse, "I didn't steal it - he followed me home!")


The word "queue" is the only word in the English language that is still pronounced the same way when the last four letters are removed.

Vad lite man vet egentligen..;)

Helgen är lååång


Glad påsk på er! På måndag rundar vi av helgen på Måndagsbörsen med att vinka adjö till allt påskpynt. Även MB har invaderats av harar, kycklingar och ägg. Innan det åker upp på vinden igen så klär vi oss i GULT och tävlar om 500L på boarden.
DJ Otniwz rockar från strax före 21! Välkomna:)

torsdag 1 april 2010

Påsk-hunten


Den startar idag! Massor med klurigt gömda ägg hos 20 designers och glada byggare.
Startlocation är antingen i Ambassadsentren eller Vampis shop
Klicka på äggtavlan på nåt av ställena så får du ett NC med alla locations för äggen.
Jättespännande ju! Det är inga freebies i år utan egentillverkade saker på varje gömställe.
Lycka till:)