torsdag 31 december 2009

Nytt event!



lördag den 2 januari blir det eventpremiär hos Ikaros och Pirkka i New Sweden.
Kl.21.00 svensk tid står en ny trubadur på deras egenbyggda scen, Langlear Halostar!
New Sweden har blivit ett event-tätt ställe på kort tid. Raj Raj, Måndagsbörsen, hos Amalia Jumanya samt Jonas Bearsfoot, och nu Ikaros och Pirkka!( LM till resp. event kommer!)

New Sweden rockar! Kom och se själva! :)

Wärschta simmen! :D


...landade jag på idag när jag letade efter temagrejer:)
Bara vatten, coolt namn och garanterat low lag..;)

Me likezzzzz

måndag 28 december 2009

Måndagsbörsen 28 december!



Hej!
Snön ligger kvar på MB även denna vecka. Tomten har stuckit igen och en försmak av nyårsafton kan anas! Ljuseffekter, lyktor och fyrverkerier kommer vi att få se. DJ Ikaros står bakom snövallen och spelar skön musik som alltid!
På boarden kan du tävla om 500L (eller mer? ;) för BÄSTA VALFRIA KLÄDSEL! Du bestämmer vad du ska ha på dej. Bra va? :)

Välkommen kl. 21-24 säjer Gitt, Vampi, Svessa (...och Eddie)

lördag 26 december 2009

SL's första simmar




I höstas skrev jag om Da Boom, SL's modersim, den allra första av dom. Jag har seglat dit ett par gånger men bara hållit mej vid strandkanten. Nu fick jag helt plötsligt lust att utforska mer vad som finns i den gamla ursprungliga delen. Kollar man på kartan finns en hel del namn man känner igen och platser man besökt i helt andra ärenden. Jag ska återkomma till dom senare. Idag vandrar jag runt på Da Boom..Centralt där har dom uppfört nåt nu under jul och nyår som kallas "Linden Playground". Vem som helst får rezza ett egenbyggt objekt på 1-3 prims. Det borde ses!
Playground

Här är det också mark till salu...512sqm för 150 000L! Men då finns också Elvis och Buddha på samma parcel:)) Inte illa..;)

torsdag 24 december 2009

GOD JUL!



Ha en riktigt mysig helg nu vänner!
Jag hittade ett läckert julbord i morse när jag var ute på min vanliga exploring. Ingen var i närheten så jag smakade lite...bara lite:)

tisdag 22 december 2009

Hahaha---fel kläder ju!


Om det händelsevis var nån som tyckte jag var trist klädd och inte följde temat, kan jag tala om att----det gjorde jag!:) Min lilla miniräknare/dörrstopp/kakreceptssamlare (Eddies benämningar på min mini-laptop:D) spelade mej ett spratt ännu en gång....
Såg på Alessias blogg att jag hade lila stickad tröja och svarta jeans....
......men jag hade faktiskt bytt om..:D:D
Enligt bilden....julklädd upp till tänderna..och det syntes inte:(
Nåja..det hade kunnat vara värre..jag hade kunnat vara naken...typ..;)

måndag 21 december 2009

Ikväll 21 december!


Nu är det mycket att göra....tipp tapp....Men kom förbi en liten stund ikväll till Måndagsbörsens stora juldekorerade yta! Tävlingen på boarden heter "Best in Red" för enkelhetens skull. DJ Ikaros står i snövallen...nej jag menar Dj båset mellan kl. 21-24. Rudolf hämtar er med släden strax innan vi öppnar. Keep it simple:)Man har så mycket ändå att tänka på innan jul...;)
Välkomna!

fredag 18 december 2009

Mera jul

Det här är en av mina julfavoriter, filmen Nightmare Before Christmas. Fast inte med originalljudet just i den här videon, utan bandet Fall Out Boy som gör en schysst cover på Jack's What's this?

Imagine- Winter Wonderland



När jag har var varit runt och letat juldekor till MB har jag hittat en hel massa fina ställen som har dekorationer och allt annat man behöver till en jul i SL.
Det gulligaste stället måste jag tipsa er om, Imagine..:)
När man anlänt till tp-platsen får man ett meddelande om att en serviceminded pingvin kommer att ta en till "the main area" via ett litet vattendrivet fordon.:)
Väl där så blir man helt faschinerad av alla animerade pingviner, snögubbar, renar, tomtar och fina byggnader. Nästan oförskämt höga priser på allt men det är väldigt välgjort och animationerna urgulliga. Det kostar inget att åka dit och titta i alla fall. Gör det! :)

Imagine

torsdag 17 december 2009

Twitter i ett nötskal :D

Jag fick en länk till en Twittersida av en kompis...Är inte detta ett typiskt exempel på att det skrivs mycket "onödig" realtidsinformation där ibland?!? ;););)

Twitter

Jul på Måndagsbörsen



Julen har kommit till Måndagsbörsen redan! Tomten( hette han Eddie??) har parkerat sin släde bredvid den isbelagda sjön och snön faller över alla snögubbar.
Tävlingen denna vecka blir enkel; Best in RED, bara för att smälta fint in i den underbara miljön. 500L på boarden som vanligt.
DJ Ikaros håller oss varma mellan kl. 21-24. Slädfärd hit ingår.

Välkomna säjer Gitt, Vampi, Svessa (och Tomten ;)

lördag 12 december 2009

Måndagsbörsen 14 dec


Precis när du trodde att du skulle vila från allt Luciafirande. Då laddar Måndagsbörsen om med ett Spök och Vampyr-tema! Bästa dito vinner 500L från boarden!
Den utökade plattformen har dekorerats till ett vampyrslott av Eddie. Vampi står för dom blodigt härliga gosemöblerna. Kl.21 har vi först Wildstar Writer på scenen. Kl.22 börjar DJ Ikaros spinna plattor bland spindelnäten. Du vågar väl komma hit? ;)

Hälsningar
Gitt, Vampi och Svessa

torsdag 10 december 2009

Planering, planering....


Äntligen har jag fått fart på det administrativa i musikutbudet på vår kommande Luciafest på Swedish Orientation. Tidsschema har passats ihop för DJ's, artist och Luciatåg. Här sitter jag ensam på crewets mötesplats och skriver ett NC som dom ska få så dom vet vilken streamkod och lösen dom ska använda.
Tidsschemat kommer att publiceras på allas våra bloggar och i svenskchatten. Håll utkik!
Det blev en lång dag idag...tidigare ikväll satte Eddie upp kulisser och viss dekor för kommande tema på Måndagsbörsen. Separat inlägg kommer om detta.
Nä nu är det dags för en kopp te..:)

måndag 7 december 2009

Vinga Fyr



Ikväll var jag hos mina kära grannar Pirkka och Ikaros här i New Sweden. Ikaros har ju byggt en perfekt kopia av Vinga fyr och tillhörande Båk. Nu står allt på plats vid deras kustsida av parceln. Som Tokholmare är jag dåligt påläst om Göteborgs sjöfartshistoria, men hittade en länk som jag vill hänvisa till:

Kort historik om Vinga Fyr

Vackert jobb Ikaros och Pirkka! Vad ska jag ha på min parcelgrund som representerar Stockholm? Ikaros föreslog Stadshusets torn..? Ska fundera på det....

lördag 5 december 2009

Ur fotoalbumet....? Hihi..


Idag städade jag lite bland alla miljoner bilder i fotoalbumet i inventory...och hittade denna bild.:) Vet dock inte när och hur jag har fått den men den är söt, och jag ville dela med mej:)
Satorin i Aliriums trädgårdar.

torsdag 3 december 2009

Nattfiket


I hjärtat av New Sweden står ett litet rött hus. Där i finns alla hyresgästers betalboxar, en mätare som visar hur simmen mår med lagg och sånt, samt underbart gott kaffe. Jag satte mej där en stund med en kopp och kollade lite simstats. Jag är alltid så orolig att det är MB som orsakar lagg men Walle kommer alltid med lugnande besked..tur det:)
I morron ska alla julhuntstationerna kollas, att paketen går att öppna och att inget har blivit fel. Det är Milli som kommer hem till mej och gör det. Vad kul, vi ses för sällan nuförtiden.:)
Gonatt!

Till skogs med Måndagsbörsen!



Inatt blev all dekor till kommande måndag klar.T.om dansbollarna är kalibrerade. Det finns säkert mer att klämma in men primsen börjar ta slut. Så nu är det dags att välkomna till Camping och Friluftstema! Veckans vinnande outfit är den som passar bäst att ha på campingen eller skogsluffen. Jag var tvungen att anställa en korvförsäljare. Eddie vägrade så jag fick ringa Kalle. Och plikttrogen som Kalle är så ställde han sej bakom disken redan nu fast det bara är tidig torsdag.
DJ Ikaros har bett mej skaffa fram ett bensindrivet elkraftverk så han får ström till sin stream. Ja ja vad gör man inte för proffsen? Hihi...
21-24 den 7 december håller vi till i den lilla skogsgläntan i New Sweden. Välkomna! :)

Vinter i Thargor


Hösten har gått så fort och nu ligger både snön och isen i Thargor. Så smidigt att bara kunna gå eller åka skridskor över när jag ska hälsa på hos Alessia.
Julhunten är på gång snart. En av stationerna kommer vara gamla Måndagsbörsen. Där är det julpyntat och ett paket ligger gömt. :)Mer info kommer....