söndag 30 augusti 2009

RajRaj!



På fredag 4 september startar RajRaj-fredagarna igen! Första stället för säsongen blir hos evaCaroline i Haninge. Den här skylten sitter på lite olika ställen, bl.a på Måndagsbörsen. Varje vecka läggs det in aktuellt LM och info, så klicka på den när ni råkar på den. :)


KUUPPP!!

lördag 29 augusti 2009

Stor charm - litet format



Jag var till veterinären med Injah för en liten teknisk uppdatering i förrgår. Våra kära fyrbenta vänner i SL måste ha väl fungerande script för att kunna trivas. :)

När det var klart gick vi runt där på beachen och pratade med alla vovvar som ännu inte fått ett hem. Jag fullkomligt smälte när jag såg denna lilla chihuahua....finns väldigt stor risk att jag tar med en sån hem också nästa gång vi ska dit. Ska bara hitta lämplig väska att smyga ner den lille i..;)

Varsågod och sitt....



På måndag 31 augusti har vi något så ovanligt på Måndagsbörsen som "Stolar i SL----en utställning om att sitta bekvämt". Jag fick idén häromdagen när jag frågade om en vän hade en vanlig typ köksstol. Det hade han. Plus 40 till! Här får ni se ett axplock av dom samt några , utlånade av PetGirl.

Samtidigt är det en vanlig danskväll. 21-24 håller DJ Frosty oss igång med en härlig musikblandning. Klädsel är valfri. Ta det i garderoben som du trivs i! Ses där!


tisdag 25 augusti 2009

Ny i flocken


Inatt stack jag till Canis Beach för att titta på VKC-hundar. Jag skulle verkligen bara titta vilka raser som fanns nu. Är egentligen på jakt efter en whippet. När jag landade mitt i den stora flocken av hundar var det en som genast kom fram och skulle hälsa. Hon vek inte från min sida sen. En Irländsk Varghund. Så det var bara att ta fram den stoooora shoppingväskan och stoppa ner henne där. Vad hon heter? Injah av Thargor, förståss! :)

Hon är scriptad med attityd också...Det första hon gjorde hemma var att försöka knuffa stackars Yakima ut från parceln! Sen gjorde hon likadant mot Alessia när hon och Lexus kom på besök! :O Hmm ett vakthundsämne månne??

Jag är verkligen imponerad av Vitolo Rossini's förmåga att göra sina hundar så levande och naturliga.

måndag 24 augusti 2009

O hai!


En bild som inte har med SL att göra, men jag gillar LOLcats.:)

Såhär kan man ju faktiskt känna sej ibland....när man har ramlat av stolen och har "tappat fokus" på det som säjs. :D




On the road


......var länge sen man var nu. Jag tog bilen en sväng i de gamla vackra delarna av SL där vägarna är "protected by governor Linden". Kan verkligen rekommendera ett par timmars färd över 20-30 simmar i cruisingfart så omgivningarna hinner rezza ordentligt. Och vad mkt man hinner se under tiden! Trafiken är obefintlig så man kan köra på vilken sida av vägen man vill.:)
Jag startade i Leda och körde nordöst till jag kom fram till Shinda, där det vart tvärstopp. Kom inte in för att servern var proppfull där. Funderade några sekunder innan jag kom på att jag kommit till simmen där Inspire Park håller till. Där är det alltid mkt folk och svårt att komma in även tp-vägen.
Att resan gick i snigelfart beror även på min väldigt trötta dator. Så fort jag skaffar en bättre så ska hastigheten på vägen ökas. Då blir det rääääääsching! :)

lördag 22 augusti 2009

Hair!




Jag gillar olika frisyrer, så jag var ju inte sen att hoppa med till Vixen Hair när det kom en url i gruppchatten idag. Och lucky chairs fanns det med... Håren är otroligt billiga, 50L. Välgjort och flexande:)

Det jag har idag heter Vixen Vanity bombshell light tipped black.




Kräftskiva!



På fredag 28 augusti hjälps vi åt att fylla upp simmen som The Swedish Institute är på i SL!

Då är det den årliga kräftskivan med musik från 21 till sent,sent...


21-22 Angelika Svenska

22-23 Ernst Edman

23-24 DJ Jazon


Alla är välkomna! Om du har missat infot inworld, kontakta mej så får du det.

torsdag 20 augusti 2009

Protestskylt




Fick en ( fortfarande) högaktuell skylt av Eddie idag. Citerar från bifogat notecard:


"SL-adult-changes,


Fellow residents..have you seen this?

htpps://blogs.secondlife.com/community/blog/2009/03/12/upcoming-changes-for-adult-content


Read, digest and respond on the SL forums, or we won't have a chance in stopping this absurdity"


onsdag 19 augusti 2009

Shoppingslalom



Nu återkommer jag till det där med att skaffa kläder för temakvällar. Allt är ju förståss olika för alla. En del har inte tid alls att leta och vill helst ha ett LM där det finns en butik med färdigkombinerade plagg och tillbehör. Andra vill kustomisera lite. Leta, pussla, ändra, göra eget. Har man möjligheten tycker jag det senare alternativet är jättekul.

Ska ge ett exempel på var jag hoppade runt för att hitta mina punkkläder. Jag ville verkligen hitta 80-talet, så Goth-butikerna var inget alternativ för min del.


Top: Gothic Wild Style----5 Linden Fashion, Machhapuchhre

Byxor: Red Plaid Pants----Klaxie Style

Stövlar: Black Leather Kicks------Hyles Infohub freebie

Hår: Black Maria Rius BlackRed2-------Mainstore, Discovery


Dart



Jag fick en present av PG tidigt i morse medan jag var afk för att äta frukost. :) Men pilar fick jag fixa själv sa hon. Pfft...här ska inte kastas pil. Den ska hänga som tavla på väggen.

Att du blir måltavla för vassa "pilar" verkar andra se till, PG ;););) Pöss på dej! / Gitt


Återkomsten


Jag var borta nån timme hemifrån och under tiden hann jag få oväntat besök...den här kaninen skickade jag iväg som flaskpost till nån....och nu ligger den och latar sej på min bänk på bryggan..

Hej, var det nödvändigt att släppa ut honom, även om han tiggde om det? ;)

Nu lär han äta upp min morotsodling och reta hunden....


måndag 17 augusti 2009

Klar



För en gångs skull är det ingen stressig måndag idag. Jag är ombytt och klar, ska snart dra iväg till "jobbet". Jag har märkt att det inte är så lätt att hitta temakläder. Hela outfits kan vara svårt i vissa fall och då får man leka detektiv och plocka lite här och var.

Jag använder "search" funktionen jämt, till allt möjligt. Så jag ska samla på mej lite LM och ge sen nästa gång man står i klädkammaren och river sej i huvudet och funderar.


söndag 16 augusti 2009

Techno!!




Jag fick ett ryck och stack till Earth ikväll. Ville rensa systemet med lite techno och lyssna på DJ Jazon. Vad glad jag blev att träffa"Sisters in Crime"- Snuffsan och Rultan där! Efter en stund kom även PetGirl. Jag fick lite inspiration och ideer med dansgolv och användning av min, ännu ouppackade, laser.

lördag 15 augusti 2009

Nattamat



På vägen hem tittade jag in på AnnaBellas café. Hon hade tidigare på kvällen annonserat att hon skulle göra lite mat ifall det kom hungriga nattgäster. Trodde jag skulle få leta fram nyckeln och gå in själv den här sena timmen, men AB servade redan en hungrig Frostland.:)



fredag 14 augusti 2009

Rea?



Man hittar ett och annat när man explorar runt i SL. Konstiga, vackra eller roliga ställen man inte trodde fanns här. Den simmen jag är på nu kan jag inte uttala namnet på, men ska kolla vad man får till så låga priser.

Det finns även en punkshop och en liten samling med träd ( 1 linden/st....billigt ja..men jag har sett snyggare;))





onsdag 12 augusti 2009

Da Boom



......eller jaa....det blev bara jag kvar där till slut. De andra loggade in på RL.

Detta är en del av Da Boom, där SL började nångång 2002. Ett betaprojekt tydligen.

Så jag har en förfrågan till dej PetGirl.: Om du vet mera om Da Boom eller om du har infon nånstans skulle det vara jättekul att läsa mer. Det här är ju som sagt hjärtat av Second Life, och historisk mark. Jag blev nyfiken....vill veta mer..:)




Utflykt



Så blev den där segelturen av, som vi väntat på. (Se inlägg lite längre ner i bloggen)

Eddie, jag, Alessia och Tintin for iväg ut på öppet Linden-vatten. Målet var att nå hjärtat av SecondLife. Och det gjorde vi......


Coffeebreak!


Visste ni att coffeeshopen Starbucks finns över nästan hela världen, men inte i Sverige? Ja inte ännu i alla fall, så jag letade upp en för att få uppleva känslan av att fika under de gröna parasollerna.
Men nästa kafferast går jag till AnnaBella! :)

Starbucks


Sail Fail



Freebiesaker i all ära men den här vikingabåten var bra kass. Den tog in vatten och for fram som en tornado bland våra vackra kobbar och skär i Thargor, helt omöjlig att hålla i rätt kurs. Och scriptet var lika låst som dörren till riksbankens kassavalv. Jag håller mej nog hädanefter till det som redan ligger förtöjt här hemma..:))


King of Pop


Det finns många ställen i SL som är minnesplatser för Michael Jackson. Den här butiken i Sage hade posters, tavlor, gestures, t-shirts bl.a....det mesta gratis.
Han var verkligen en av modern pop's största tycker jag, och med Quincy Jones som producent kunde det inte skapas annat än historia. Thank you for the music, MJ!
Nu gick det inte att skapa en länk när jag stod på platsen utan jag skriver koordinaterna "för hand".

Sage 230,219,21

måndag 10 augusti 2009

Förr eller senare?



För 2 veckor sen.....................










Idag......................

Meh!


Alessia?.....kan du räcka mej en öl till?...Alessia??...Aake?.....äsch dom har dragit........hrmf..hmm..ZzzZZZZzzzzZZZZZZZZzzzzzzz........

Aaaj!!


Såklart att man skulle snubbla över den där jäkla besöksräknaren! Har jag dragit upp den så mkt från marken? Hmm...
Vad jag egentligen skulle göra var att hälsa er välkomna till kvällens Måndagsbörs! :)
Mellan kl.21-24 dansar vi till DJ Wiz....Taxin börjar köra 20.30
Inget speciellt klädtema, men har ni nåt kul i garderoben så ta det.... Ses! :)


Taxi till Undulosa

Taggig sak



Den här följde efter mej när jag gick in på Eleutheria's trädgårdsshop. Han flyttar till Thargor imorron bestämde vi. Titta gärna in här om ni letar efter ovanliga saker till trädgården.

http://slurl.com/secondlife/Missing%20Beckett/111/147/601

söndag 9 augusti 2009

Hellou!



Jag har alltså flyttat mitt bloggande hit. Här finns det plats för både mer bokstäver och bilder. Utseendet kommer att ändras vartefter nya funktioner och länkar läggs till...Under construction dårå...:)

Microbloggen avslutas nu.

Yo! Ses! :)